16 september 2015 - Organisatie is klaar voor nieuwe beurs!

Na een voorbereiding van circa zes maanden, zijn de organisatoren klaar voor de nieuwe Bedrijvenbeurs Zuidhorn. Deze beurs wordt gehouden op 15 oktober 2015. Gelijk aan vorig jaar worden de deelnemers uitgedaagd om met zoveel mogelijk mede standhouders in gesprek te komen. Om dit te bevorderen wordt de standplaats gedurende de dag gerouleerd. Ook krijgen deelnemers de mogelijkheid om hun bedrijf middels een beamerscherm en wellicht ook een groot TV scherm extra onder de aandacht te brengen. 's Avonds zal er een Westerkwartiers Diner Spel worden gehouden. Hierbij wordt gestreden om een geldbedrag over te maken aan het goede doel. De winnaars bepalen het doel.

8 januari 2015 - Kick-of vergadering

Op uitnodiging van Jenze Kingma is de kick-of vergadering gehouden bij Hotel Restaurant Aduard. Alle bestuursleden blijven actief en de eerstvolgende bedrijvenbeurs zal op donderdag 15 oktober 2015 worden gehouden. Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers, de deelnemers van de vorige beurs krijgen twee weken de tijd om zich als eerste in te schrijven.

16 oktober 2013 - Een geweldige belevenis!

Vandaag was een geweldige belevenis. De eerste Bedrijvenbeurs Zuidhorn werd gehouden met 94 deelnemers, alles verliep volgens plan!

12 februari 2013 - Website online!

Op 16 oktober wordt een Bedrijvenbeurs in Zuidhorn georganiseerd. Website vandaag online!