Veelgestelde vragen

Vanaf hoe laat kan ik de stand opbouwen?

De beurs wordt om 11:00 uur officieel geopend. Vanaf 10:00 uur heeft u de gelegenheid om zich te melden en een naambadge en tafelnummer in ontvangst te nemen. U heeft dan circa 1 uur de tijd om uur stand verder aan te kleden.

Hoeveel ruimte heb ik op de stand?

Wij plaatsen één gerokte statafel in uw beursstand. Deze kunt u verder zelf aankleden met bijvoorbeeld visitekaartjes, een folder of een iPad. Ook heeft u ruimte voor circa 1 rol-up banner, welke u zelf mee kunt nemen.

Welke materialen moet ik zelf meenemen?

Wij plaatsen een gerokte, maar voor de rest kale statafel. Deze kunt u naar eigen inzicht verder aankleden.

Is er stroom aanwezig?

Er zijn een aantal beursstands waar stroom aanwezig is, maar wanneer u hier gebruik van wilt maken dient u dit vooraf (uiterlijk 9 oktober) te melden. U krijgt dan een plaats aan de zijkant van de zaal toegewezen.

Is er drinken en een lunch aanwezig?

Ja, de catering is voor u als standhouder geheel verzorgd en is bij de prijs van 150,- euro inclusief btw inbegrepen.

Is er een diner aanwezig?

Ja, het avondprogramma bestaat uit een netwerkborrel (17:00 uur) en een diner (18:00). Dit diner zal een interactieve bezigheid worden, waarbij u opnieuw contacten kunt leggen met andere standhouders. Voor iedere standhouder zijn de kosten van één persoon meegerekend. Extra personen zijn van harte uitgenodigd, hiervoor wordt 50,- euro p.p. extra in rekening gebracht.

Met hoeveel personen mag ik komen?

Er is geen limiet gesteld aan het aantal personen per standhouder. Gezien de opzet van de beurs, lijkt ons één á twee personen voldoende.

Wat zijn de standhouderskosten?

De kosten voor deze dag bedragen 150,- euro. U ontvangt hiervan voorafgaand aan de beurs een btw-factuur, deze dient vooraf betaald te worden. Komt u tijdens het diner met extra personen dan wordt voor hun ieder 50,- euro in rekening gebracht.

Wat zijn de bezoekerskosten?

Bezoekers, zowel zakelijk als particulier, hebben vrij toegang gedurende de beurs (11:00 tot 17:00 uur).Bekijk ook de volgpagina's: